Sessió d'investidura

Escalé proposa limitar la inversió estrangera amb un “estricte” sistema de quotes

El candidat de Concòrdia també ha defensat la reducció fins als 15 anys per a l’obtenció de la nacionalitat i la despenalització i posterior legalització de l’avortament

Escalé durant el discurs a la sessió d'investiduraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat de Concòrdia a cap de Govern, Cerni Escalé, ha reprès aquest matí el seu discurs després de la indisposició que va patir ahir remarcant la necessitat de frenar la inversió estrangera per solucionar el problema de l’habitatge. En aquest sentit, ha deixat clar que cal establir “un estricte sistema de quotes que limiti el nombre d’immobles que poden ser comprats per persones que no viuen ja al nostre país”. Escalé també ha manifestat la necessitat de tenir estudis de capacitat de càrrega del país i ha considerat que cal reduir la demanda i augmentar l’oferta per aconseguir rebaixar els preus de l’habitatge. En aquesta línia, el candidat ha criticar que “amb l’actual permissivitat en la construcció són aquells que practiquen el capitalisme salvatge els que especulen i els que no tenen miraments en l’impacte de les noves construccions, els que s’enriqueixen”.

En el seu discurs, Escalé també ha defensat la reducció fins als 15 anys per a l’obtenció de la nacionalitat, la despenalització i posterior legalització de l’avortament i ha posat sobre la taula els dubtes que té la formació sobre l’acord d’associació amb la Unió Europea reclamant estudis d’impacte.

tracking