Estalvi energètic

Andorra Telecom redueix en 126,2 tones les emissions de CO2

L'operadora assegura que l'estalvi correspon a l'ajustament de la climatització en centres de treball i a la instal·lació de plaques fotovoltaiques

Plaques fotovoltaiques ubicades en una caseta tècnica d'Andorra TelecomAndorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AndorraTelecomva reduir l'any passat les emissions deCO2en 126,21 tones en comparació al 2021. La parapública informa en nota de premsa que l'estalvi correspon a la reducció del consum elèctric en 960.000kWh, causat "en gran part per l'ajustament de la climatització en centres de treball i locals tècnics". Tanmateix, apunten que s'han desmantellat alguns equips obsolets i s'han començat a instal·lar plaques fotovoltaiques en algunes estacions d'antenes.

Jordi Nadal, director general d'AndorraTelecom, informa que l'any passat es van posar plaques fotovoltaiques en tres edificis de la companyia ubicats a Ransol, Arans i la Bruna, "fet queha suposatuna producció d'entre el 12% i el 33% de l'energia que cada edifici necessita". En aquest sentit, afegeix que "seguirem avançantquines altres ubicacions podem dotar amb plaques fotovoltaiques per així anar reduint el consum enèrgic i tenir una energia més verda".

tracking