Els apartaments demanen dutxes ràpides per estalviar aigua

Els apartaments aposten per reduir el consum d'aigua.F.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El sector dels apartaments turístics vol conscienciar els visitants perquè prenguin mesures encaminades a estalviar aigua, en un moment en què hi ha una preocupació especial per la sequera registrada. Des de l’Associació d’Empreses d’Allotjament Turístic (AEAT) es demana ja als clients, per exemple, més rapidesa a l’hora de dutxar-se per aconseguir, d’aquesta manera, no gastar tanta aigua. Així, igual que va passar en el seu moment amb les mesures per estalviar energia, el sector vol contribuir ara a fer que hi hagi un ús més racional d’un element també imprescindible i tan escàs com és l’aigua.

Així ho va explicar el president de l’entitat, Àlex Ruiz, que va manifestar que, amb aquesta iniciativa, el sector pretén alinear-se amb els esforços que també es fan des d’altres àmbits. “El que volem és que la gent sigui conscient que hi ha un problema d’aigua i, en aquest sentit, hem posat cartells informatius a tots els apartaments explicant que hi ha molta falta d’aigua i que, quan els clients hagin de fer les seves dutxes, les facin al més ràpidament possible per estalviar al màxim”, va manifestar Ruiz.

La manca d’aigua afecta gairebé tots els països del món. A Andorra els comuns, les administracions amb la competència en aquesta matèria, tenen previst una campanya per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de fer un ús racional d’aquest element. Tot i que els dipòsits del país de moment tenen prou aigua per cobrir les necessitats, la voluntat és avançar-se per evitar que més endavant s’hagin de prendre mesures més dràstiques davant la sequera que també afecta el país, tot i que en menor mesura que a altres territoris veïns.

tracking