Diada dels Agents de Circulació

La regulació de l'ús de càmeres pels agents de circulació estarà a punt les properes setmanes

Els comuns treballen en els reglaments que permetran homogeneïtzar els cossos

Creat:

Actualitzat:

El Complex esportiu i sociocultural d'Encamp ha acollit aquest matí la XVI Diada dels Agents de Circulació. Durant la celebració s'ha posat de manifest la important tasca que porten a terme els agents de circulació, tant pel que fa a la regulació del trànsit com a la resta de funcions que tenen encomanada.

La cònsol major d'Encamp i presidenta de la comissió interparroquial dels serveis de circulació, Laura Mas, ha destacat la "molta feina que falta encara per fer" per continuar millorant la tasca que fan aquests professionals i en especial per desenvolupar la Llei dels agents de circulació, aprovada a principis d'aquest mateix any, que ha de permetre una homogeneïtzació dels diferents cossos existents. Un dels reglaments que s'ha d'elaborar i que estarà punt en les setmanes vinents és el relatiu a l'ús de càmeres de gravació per part dels agents de circulació en la realització de les seves rasques, que estarà a punt en lesproperes setmanes.

Per la seva banda, el cap de Govern en funcions, Jordi Gallardo, ha assenyalat que amb l'aprovació de la nova llei dels agents de circulació es compleix "una vella i justa reivindicació". "La llei era obsoleta i calia per millorar la qualitat de la feina dels agents", ha afirmat Gallardo, recordant que amb el nou text s'avança cap a l'"homogeneïtzació" i atorga més tasques que les pròpies del trànsit a aquests funcionaris.

tracking