blockchain

El Block World Tour incorpora 4 novetats

L'edició se celebrarà del 31 de maig a l'1 de juny

Marta Ambor Presidenta d'Andblockchain i Fernando Molina CEO de BWTBlock World Tour

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElBlockWorldTour a Andorra ha presentat avui les principals novetats de l'edició del 2023 que se celebrarà del 31 de maig a l'1 de juny al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

En aquesta nova edició els panells versaran sobre diferents aspectes de les tecnologies disruptives, l'energia de fusió, la intel·ligència artificial,blockchainquàntica, certificació verda de la petjada de carboni mitjançantblockchain, ciberseguretat, regulació,Tokenizaciond'actius, RealEstate, Metaversos,Playtoearni else-sports.

Enguany, hi ha un total de quatre novetats, la primera és l'organització de dues jornades/tallers pels alumnes i professors d'FP, Batxillerat i l'ESO en matèries com d'economia, emprenedoria i informàtica. La segona novetat és que s'instal·larà una zonagamingon es farà un torneigracerloop, la tercera, es tracta d'unIdeaton, els participants han de presentar-se ja constituïts i estan enfocats a explorar i desenvolupar solucions creatives i d'avantguarda que puguin ser aplicades. L'última novetat és un còctel d'inauguració de l'esdeveniment que se celebrarà al Casino i que comptarà amb unaInvestorsNight.

tracking