Seguretat vial

Un motorista ferit lleument en un accident al coll d'Ordino

Una vianant i un motorista han estat traslladats a l'hospital després de patir un sinistre a la rotonda de Govern

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de21anys ha estat traslladat a l'hospital amb ferides lleus després de patir un accident de trànsit quan circulava pel coll d'Ordino. El jove residentconduïauna moto Yamaha N-Max quan ha topat amb un turisme Audi A6, ambdós vehicles amb matrícula andorrana, segons informa la policia. El succés ha tingut lloc a les 14.08 hores.

D'altra banda, dues persones han resultat ferides lleument en un accident que s'ha produït poc abans de dos quarts de dues a la rotonda de Prat de la Creu, al costat de l'edifici administratiu de Govern. Els ferits són una vianant de 46 anys, resident al país, que ha estat donada d'alta poc després de ser tractada a l'hospital, i el conductor d'una motocicleta, de 36 anys, també resident. L'home ha quedat ingressat al centre sanitari perquè ha patit una fractura, segons han informat des del SAAS.

La policia ha estat avisada a les 13.22 hores pel sinistre entre un turismeMaserati Ghibli, amb matrícula francesa, i una motocicleta Honda WW, amb plaques del país, que ha acabat colpejant la vianant.

tracking