Tres motoristes ferits en tres accidents a la capital

Dos homes residents de 55 i 59 anys han estat traslladats a l'hospital

Hospital de Meritxell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos motoristes han resultat ferits en dos accidents de trànsit que han tingut lloc aquest matí a la capital. La policia informa que el primer sinistre ha estat a les 10.03 hores, a la rotonda de PradaCasadet. L'implicat, un resident de55anys, circulava amb una moto Yamaha X-maxquan ha topat amb una furgoneta Dacia Logan, ambdós vehicles amb matrícula andorrana. El motorista ha estat traslladat a l'hospital per ser tractat de lesferidesque ha patit i a la tarda ja havia estat donat d'alta, segons informa el centre sanitari.

El segon accident ha succeït a les 11.26 hores a la General 1, a la rotonda Josep Escaler, amb una motocicleta Yamaha T-maxamb matrícula andorrana i dos vehicles, un Hyundai Kona i un Peugeot 308, amb matrícula espanyola. El motorista, un resident de59anys ha estat traslladat a l'hospital i ja hauria estat donat d'alta.

El tercer accident ha passat a les 14.22 hores a Andorra la Vella, entre una furgoneta Citroën Berlingo i una motocicleta Honda WW, ambdós amb matrícula del Principat. El conductor de la motocicleta, un resident de 44 anys ha resultat ferit i posteriorment traslladat a l'hospital.

tracking