Ensenyament superior

Repetició de la prova d'anglès per a part d'alumnes de la POBpro

Els estudiants del batxillerat professional de Tècnic de Suport Sociocomunitari tornaran a fer els examens el 4 i el 23 de maig

Alumnes fent avui les proves de batxillerat professionalSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de la branca de batxillerat professional de Tècnic de Suport Sociocomunitari hauran de tornar a repetir l'examen d'angles de la POBpro, després que es detectés que la prova havia estat "parcialment utilitzada a l'aula durant la formació dels alumnes", segons informa Govern. El comitè tècnic de batxillerat professional, reunit divendres passat, va aprovar invalidar la prova escrita que havien fet els alumnes el 24 d'abril, així com les proves orals fetes el 27 d'abril.

Així, i segons ja es va informar als alumnes el divendres, els estudiants afectats hauran de repetir demà la prova oral i el dimarts 23 de maig l'escrita. Els candidats rebran els resultats de la primera avaluació de llengua anglesa i la qualificació de la Competència 4 l'1 de juny a les 9 hores. Les dates de convocatòria per a la realització de la segona avaluació són el 2 de juny per a la prova escrita i el dissabte 3 de juny per a l'oral. Govern recorda que el dimecres 14 de juny, a partir de les 15 hores, tots els candidats rebran el certificat de qualificacions de la prova oficial de batxillerat professional.

tracking