BENESTAR INFANTIL

Primera jornada contra l'assetjament escolar

La xerrada comptarà amb testimonis de víctimes, famílies i professionals

Infants sortint d'una escola d'Escaldes-Engordany.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació en Defensa del Jovent en Risc d'Andorra i les àrees de social i joventut de la Creu Roja Andorrana, amb el suport del Comú de Sant Julià de Lòria, organitzen demà a partir de dos quarts de set, la primera jornada participativa contra l'assetjament escolar. Un acte en què participaran testimonis de les diferents parts implicades per donar a conèixer el punt de vista de la víctima, de l'assetjador, de les famílies i de l'entorn més proper que, han viscut aquesta problemàtica.

La jornada, titulada "I tu què fas? Que no fas res" coincideix amb el Dia internacional contra l'assetjament escolar i que vol posar de manifest aquest tema per primera vegada per tal de conscienciar i donar veu a una problemàtica. L'objectiu d'aquesta jornada és reflexionar, compartir experiències i idees, i que a més es puguin proposar actuacions conjuntes i coordinades per tal de minimitzar i prevenir aquest tipus de pràctiques.

La xerrada interactiva comptarà amb la presència d'especialistes en els àmbits de la salut i de justícia que compartiran la seva visió i els aspectes més específics en relació amb l'assetjament.

tracking