Esport

Novena marxa popular Marc G.G el 7 de maig

La sortida serà a les 10.30 hores des del Prat del Roure

Cartell de la novena marxa poular de l'associació Marc G.GAssociació Marc G.G

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'associació Marc G.G d'ajuda mútua per una pèrdua organitza la novena edició de la seva marxa popular el proper diumenge 7 de maig a les 10.30 hores. La sortida de la marxa sota el lema "Correm per ells" serà des del Prat del Roure i recorrerà els carrers d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella fent un total d'uns 3,5 quilòmetres. La cursa té l'objectiu de ser un punt de trobada i una jornada per recorda aquells que ja no hi son.

Les inscripcions es podran fer a partir del 5 de maig de les 16 hores a les 20 hores, el dissabte 6 de les 11 hores a les 20 hores i el diumenge 7 de les 9 hores fins a la sortida. El preu de l'inscripció és de 8 euros i inclou una samarreta de la marxa i una sorpresa. A més els assistents podran participar a la rifa que es farà a l'arribada de productes dels patrocinadorsentreels quals destaquen forfets de Grandvalira i Naturland, estades a l’Sport Hotel i Hotel Nòrdic, lots de productes o vals de compra o descompte a diferents establimentscol·laboradors.

Tot el que es recapti servirà per continuarla tasca social que fa l’associació Marc GG i es focalitzara en diferents accions per

acompanyar a les persones que estan passant un dol com els grups de suport o altresactivitats com conferències i tallers.

tracking