Escola andorrana d'Escaldes.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri i d’Educació i Ense­nyament Superior, en col·laboració amb el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, i en el marc de l’Estratègia andorrana d’educació ambiental per la sostenibilitat, organitzen la primera edició del concurs de disseny d’un pati escolar verd i saludable.

L’acció consta que tots els centres escolars dels tres sistemes educatius del país presentin el seu projecte. L’objectiu dels ministeris és fomentar la transformació dels patis escolars en espais educatius naturals que contribueixin al creixement dels infants i dels joves en un entorn més saludable.

Les propostes s’hauran de presentar a través d’una memòria escrita i es valoraran segons els següents criteris: la presència d’elements naturals i autòctons, l’ús de materials, mobiliari i elements pedagògics respectuosos amb l’entorn, la creació d’espais que fomenten l’activitat física i el benestar i la socialització de les persones.

El jurat, compost per professionals dels dos ministeris, designaran tres projectes guanyadors, un per a cada sistema educatiu, i es podran desenvolupar a partir del curs 2023-2024. El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior es farà càrrec dels treballs de millora fins a un import màxim de 10.000 euros per a cada projecte.

La data límit per presentar les propostes és divendres 30 de juny del 2023. El 4 de setembre del 2023 es donaran a conèixer els projectes guanyadors del concurs.

tracking