Sanitat

La CASS demana donar cobertura als psicòlegs a l'agost

La parapública planteja alguns canvis en els requisits dels professionals convencionats

La presidenta de la CASS, Montserrat Capdevila.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d'administració de la CASS ha avalat en la reunió d'avui que els psicòlegs puguin signar convenis amb la parapública tot i que ha fet "una sèrie d'observacions en relació als requisits a tenir en compte per exercir la psicologia clínica", segons informa en un comunicat. La CASS ha valorat de forma favorable la regulació dels actes de psicologia, tot i que també ha fet observacions que s'haurien de fer "abans de l'entrada en vigor del decret que es demana que sigui l'1 d'agost" d'aquest any.

La parapública ha avalat també la revisió amb l'IPC de les tarifes dels mòduls sanitaris de l'atenció residencial sociosanitària. I la codificació de forma separada de la fibromialgia. La CASS ha acordat plantejar una petició al ministeri de Salut perquè actualitzi la taula de patologies del decret del 2015 "adaptant-la a la nostra realitat actual".

La reunió ha servit a més per aprovar el conveni de col·laboració entre el Govern, la CASS i la Societat Clíniques Geriàtriques per a persones en situació de dependència i de mitja estada assistencial. L'acord fixa la concertació de 45 places de servei de residència assistida i 10 places de mitja estada a la clínica geriàtrica Sant Vicenç d'Enclar.

tracking