Jutjat per entrar a la força a casa de l'exparella i amenaçar la mare

El Ministeri Fiscal demana 18 mesos de presó, quatre dels quals ferms

La sala del Tribunal de Corts.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Ministeri Fiscal demana 18 mesos de presó, amb els quatre mesos que porta a presó com a part ferma i la resta condicionals, per a un home acusat d’entrar a la força al domicili de l’exparella i amenaçar de mort la mare d’aquesta. Els fets van succeir el 30 de juny del 2021 a la nit. El processat va dirigir-se al domicili de la seva exparella, que vivia amb la seva mare, saltant-se l’ordre d’allunyament que tenia. Segons han relatat la víctima i la mare durant el judici celebrat aquest matí pel Tribunal de Corts, l’home va entrar al domicili “a la força i amb empentades” demanant parlar amb l’exparella. Quan va aconseguir entrar, tant la filla com la mare asseguren que va dirigir-se a la cuina amenaçant que agafaria un ganivet i mataria la mare, a qui atribuïa la culpa de que hagués acabat la relació amb la seva filla.

L’acusat reconeix que va amenaçar de mort la mare de l’exparella, però obvia l’episodi del ganivet i s’excusa del seu comportament amb que pateix un Trastorn per Dèficit de l’Atenció i Hiperactivitat (TDAH) i aquell dia no va prendre el tractament. L’home havia estat condemnat per maltractament i amenaces el 2019.

La fiscalia demana que l'home continuï el tractament que està fent a la Unitat de Conductes Addictives (UCA) durant un període de dos anys i afegeix la prohibició d’entrar en contacte amb l’exparella i la seva mare, també durant dos anys. Per la seva part, la defensa del processat reconeix el delicte menor d’amenaces, doncs l’home ha confessat matí que va amenaçar de mort la mare de la seva exparella, però nega que va haver-hi una violació del domicili. Fa una petició de dos mesos d’arrest nocturn condicional per aquest delicte menor d’amenaces, i també aposta per continuar el tractament de la seva patologia durant dos anys.

tracking