Concurs de patis escolars per la sostenibilitat

Educació es farà càrrec dels treballs de millora fins a un import màxim de 10.000 euros

Escola andorrana d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Ministeri i d'Educació iEnsenyament Superioren col·laboració amb el Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat en el marc de l'Estratègia Andorrana d'Educació Ambiental per la sostenibilitat organitzen la primera edició del Concurs de Disseny d'un Pati escolar verd i saludable.

L'acció constaquetots els centres escolars dels tres sistemes educatius del país presentin el seu projecte. L'objectiu dels ministerisésfomentar la transformació dels patis escolars en espai educatius naturals que contribueixin al creixement dels infants i dels joves en un entorn més saludable.

Les propostess'haurandepresentara travésd'una memòria escrita i es valoraran segons els següents criteris: la presència d'elements naturals i autòctons, l'ús de materials, mobiliari i elements pedagògics respectuosos amb l'entorn, la creació d'espais que fomenten l'activitat física i el benestar i la socialització de les persones.

El jurat compost per professionals dels dos ministeris designaran tres projectes guanyadors, un per cada sistema educatiu i es podran desenvolupar a partir del curs 23-24. El Ministeri d'Educació iEnsenyament Superiores farà càrrec dels treballs de millorafins aun import màxim de 10.000 euros per a cada projecte.

tracking