Seguretat

Desfrena un cotxe i provoca un accident

La policia va arrestar un home que va entrar a un vehicle aprofitant que la porta del copilot estava oberta

La policia va detenir ahir l'home.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de seguretat va arrestar dissabte a la matinada un home per desfrenar un vehicle a la porta d'un local d'oci nocturn i provocar un accident de danys materials. Els fets van succeir a prop d'un establiment de la capital quan l'home, de 31 anys i resident al país, va entrar al cotxe aprofitant que estava oberta la porta del copilot i que el conductor havia sortit un moment i va treure el fre de mà, segons ha fet públic la policia en el balanç del cap de setmana.

El cotxe estava ocupat per dues dones als seients del darrere i va acabar topant contra un fanal, el que va provocar danys a la part frontal i a la porta davantera dreta. La detenció es va fer per un delicte contra el patrimoni pels danys causats al vehicle.

Conductors ebris

Tres positius per alcohol i un per drogues ha controlat la policia des de divendres. Un dels conductors va donar una taxa d'1 i va ser detingut perquè va causar un accident amb danys materials al punt quilomètric 2,800 de la General-1, en la recta de l'avinguda Salou. L'home, de 56 anys, circulava en sentit ascendent i va patir una sortida dea via sense cap altre vehicle implicat.

Els altres dos arrestats per alcoholèmia al volant tenen 22 i 49 anys i van donar 0,95 i 0,82 grams per litre de sang. I el conductor que havia consumit estupefaents és un jove de 19 anys que no resideix al Principat.

tracking