EDUCACIÓ

El col·legi Mare Janer s'emporta els primers premis del setzè Dictat nacional

Els alumnes Nil Romero i Cesc Joval han guanyat la cateogria A i B, respectivament

Els guanyadors del setzè dictat nacional.Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes del col·legi Mare Janer, Nil Romero i Cesc Joval, estudiants del col·legi Mare Janes, han estat els guanyadors del setzè Dictat Nacional. La ministra de Cultura i Esports en funcions, Sílvia Riva, el cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, i el periodista i presentador de Ràdio i Televisió d’Andorra, Oliver Jaén, han lliurat aquest dissabte els premis al Centre de Congressos de la capital, on s’ha celebrat la final del concurs.

El primer premi de la categoria A, corresponent a l’alumnat de tercer de segona ensenyança, ha estat per a Nil Romero Segura, del col·legi Mare Janer. Luca S. Cereghini Trifu, de l'Escola Andorrana d'Ordino, ha quedat en segon lloc i Martí Sansa Avilés, del Liceu Comte de Foix, ha guanyat el tercer premi. Pel que fa a la categoria B, amb els de quart de segona ensenyança, el guanyador ha estat Cesc Joval Gallart, del col·legi Mare Janer. El segon premi l’ha obtingut Queralt Garcia Carnaval, Liceu Comte de Foix, mentre que Álvaro Vaíllo Barrio, del Col·legi Sant Ermengol, ha quedat en tercera posició.

Els guanyadors del primer premi han estat obsequiats amb un xec de 600 euros; els segons, amb un de 350 euros, i els tercers, amb un de 150 euros. Tots els premiats també han rebut un certificat acreditatiu del seu lloc en la classificació del Dictat.

tracking