Mobilitat internacional

Oberta la convocatòria per participar al 'Work and Holiday'

El programa de mobilitat internacional permet fer intercanvis entre el Canadà, Irlanda i Alemanya

Roda de premsa de presentació dels diferents programes de mobilitat per a joves impulsats des del ministeri d'Afers ExteriorsSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d'Afers Exteriors informa que la convocatòria 2023 per participar en els programes d'intercanvi 'WorkandHoliday' ja està oberta. El projecte permet als joves andorrans viatjar al Canadà, a Irlanda i Alemanya i té per objectiu facilitar i promoure l'accés dels joves a la cultura, societat i llengües d'unaltrepaís gràcies a una experiència de viatge i vida a l'estranger amb lapossibilitatafegida de treballar.

Govern concreta que en el cas de voler participaren elprograma amb Irlanda cal tenir nacionalitat andorrana i entre 18 i 30 anys. En total s'atorguen 25 places per ordre d'inscripció i aquesta es pot formalitzar a l'enllaç. En el cas de voler viatjar a Alemanya els requisits són els mateixos, a més els andorrans que vulguin formar part d'aquesta primera edició del programa han de sol·licitar el visatWorkandHolidaypersonalment al consolat alemany a Barcelona amb cita prèvia. Com amb el Canadà, si compleixen tots elsrequisitsi obtenen una plaça, els joves interessats tindran un any per desplaçar-se a Irlanda i a Alemanya i activar el seu visatWorkandHoliday, que tindrà una vigència d'un any per viatjar, residir i treballar en aquests dos països.

tracking