Afers europeus

Negociació amb la UE sobre seguretat alimentària

La tercera reunió de l'any amb la Comissió Europea ha tractat temes com l'energia, la contractació pública o la seguretat tècnica dels productes i agricultura

La delegació andorrana seguint la negociació des d'AndorraGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera reunió de l'any entre Andorra i la Comissió Europea a Brussel·les per negociar l'Acord d'associació ha inclòs avui intercanvis en l'àmbit de la normativa de seguretat alimentària, així com alguns capítols de l'annex sobre energia, contractació pública, seguretat tècnica dels productes i agricultura. Govern informa en nota de premsa que la negociació també s'ha centrat en l'anàlisi de les normes que la Unió Europea posa a Andorra per reprendre en el marc d'aquest acord i per les quals els experts del país assenyalen la seva pertinença o proposen adaptacions per adaptar-les a la realitat andorrana.

En l'inici de la trobada, la delegació andorrana encapçalada pel secretari d'Estat en funcions,LandryRiba, ha recordat que fins a la constitució del nou Govern tots acords presos han d'inscriure's amb la menció de sota reserva perquè pugui ser el proper executiu qui validi, si escau, el contingut negociat de forma definitiva. La pròxima ronda de negociació està prevista pel 25 de maig.

tracking