El Cirque du Soleil enceta la desena edició amb el dubte de si renovarà

L'espectacle d'aquest any és una història que girarà entorn a un hotel i totes les entrades seran assegudes

Jordi Torres i Betim Budzaku en la presentació de l'espectacle Festa del Cirque du SoleilAndorraWorld

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’espectacle exclusiu del Cirque du Soleil que es durà a terme enguany arriba a la seva desena edició amb l'espectacle ‘FESTA’. Un esdeveniment que va arrencar el 2013 i que només va veure's interromput per la pandèmia, l'any 2020, i que enguany arriba al punt i final si no es decideix renovar el vincle contractual entre Andorra Turisme i el Cirque.

Aquest matí el ministre de Turisme en funcions, Jordi Torres, i el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, han presentat l'espectacle que es durà a terme des de l'1 al 30 de juliol. "Encara no hi ha res decidit; és l'última edició i per l'any vinent es valorarà si renovar el contracte després d'aquest espectacle", ha explicat Torres que va recordar que el retorn del Cirque de Soleil ha passat dels 3,4 milions d’euros en la seva primera edició, quan totes les entrades eren gratuïtes, als més de 20 milions d’euros de l’any passat. "No estem trobant res tant atractiu a fora com aquesta marca; prendrem decisions bones per a tothom", ha afirmat Budzaku.

Una ‘FESTA’ a un hotel

Pel que fa al fil conductor d'aquesta edició l'espectacle girarà entorn a l'arribada d'uns turistes a un hotel de luxe del país. Així, aprofitant el desè aniversari es recuperaran moments dels espectacles dels anys anteriors.

Si bé l’espai es manté al igual que l'any passat, l'aparcament de Prada Casadet, una de les novetats d'aquesta edició és que totes les entrades seran assegudes per primera vegada, ja que fins ara sempre hi ha hagut entrades dempeus. La venta d'entrades començarà el 27 d'abril però només per aquells que vulguin comprar entrada i estada a un hotel, mentre que la venda general serà a partir del 8 de maig, amb entrades que van des dels 21 euros per a les entrades de lateral en els dies entre setmana, fins als 29 euros per a les entrades centrals en un dia de cap de setmana, en un espai que podrà acollir fins a 3.700 persones.

tracking