Ensenyament superior

Educació autoritza la creació de la Western Europe University

La nova universitat privada té la voluntat d'oferir estudis centrats en la comunicació, el blockchain i psicologia

La ministra Vilarrubla FP Aixovall jornada portes obertesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha aprovat avui enconsell de ministresla creació i l'obertura de la 'WesternEuropeUniversity', un nou centre privat d'educació superior al Principat. El ministrePortaveuen funcions,CesarMarquina, ha explicat que l'objectiu de la universitat privada és oferir formacions superiors, tant de caràcter propi com estatal, en modalitat virtual i semipresencial. La voluntat del centre és oferirbàtxelors, màsters i doctorats lligats en els àmbits de la comunicació, elblockchaini de la psicologia. Amb aquesta nova institució, ja seran cinc les universitats establertes al país.

Nou títol de màster en salut de l'UdA

A proposta delministerid'Educació iEnsenyament Superior, Govern ha ratificat avui la creació del títol de màster en salut de la Universitat d'Andorra. El títol universitari, de segon cicle i de caràcter estatal, proporcionarà els coneixements per millorar la qualitat de vida de la societat, "permetent que tinguin un control més gran de la seva pròpia salut". L'executiu concreta que el màster atorgarà les competències per treballar en àmbits com l'assessorament per a la millora de la salut, la implementació de programespreventiusdesaluti el disseny i el lideratge de projectes de promoció de la salut. Tanmateix, també permet accedir a la professió d'investigadora través del programa de doctorat.

El títoltéuna càrrega de 120 crèdits europeus distribuïts en dos cursos acadèmics i es podrà cursar de forma presencial o semipresencial.

Ajuts per al pagament de matrícules universitàries de tercer cicle

Finalment,Marquinaha anunciat l'obertura de la convocatòria dels ajuts per al pagament de les matrícules universitàries dels estudis de tercer cicle de l'any 2023. El període de sol·licitud s'obrirà el 27 d'abril i finalitza el 13 d'octubre. En la convocatòria s'atorgarà ajuts per satisfer, com a màxim, el 70% de l'import de la matrícula universitària ordinària per aestudisde tercer cicle, fins a exhaurir la totalitat de la partida de 3.000 euros. Les bases per optar a l'ajut es poden consultar a la web.

tracking