Arrestat un jove per robar menjar d'un restaurant

L'home va agafar productes alimentaris d'una nevera exterior de l'establiment

La policia va detenir ahir l'home.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident al país de 24 anys ha estat detingut aquesta matinada per robar menjar d'un restaurant valorat en més de 1.000 euros. La policia explica en un comunicat que l'home va entrar al recinte de l'establiment escalant un mur de pedra per agafar productes alimentaris emmagatzemats en una nevera exterior i el responsable del local va veure a través del sistema de videovigilància com s'estaven produint els fets i va alertar els agents. Els efectius del servei d'ordre van localitzar el lladre minuts després del furt al voltant del restaurant i el van arrestar. El cos de seguretat assenyala que "feia uns dies que els fets es repetien i des de l'establiment trobaven a faltar menjar de la nevera exterior".

Incompliment de la semillibertat

La policia ha informat de la detenció d'un home de 46 anys avui per un delicte contra l'administració de justícia per incomplir una pena de presó ferma en règim de semillibertat.

Els agents han arrestat a més un resident de 34 anys per conduir amb una taxa d'alcoholèmia d'1,38 grams per litre de sang.

tracking