Andbank España augmenta un 16% els beneficis el 2022

L'entitat va guanyar 15,6 milions i va assolir 18.805 milions de volum de negoci

Andbank, seu central del grup bancariFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank España va guanyar 15,6 milions d'euros durant el 2022 que representen un increment del 16% del benefici net respecte a l'exercici anterior, segons ha informat aquesta tarda. L'entitat destaca que el volum de negoci ha ascendit a 18.805 milions, que suposen un augment del 8,5% en comparació amb el tancament del 2021.

L'entitat especialitzada en banca privada ha assolit una ràtio de solvència del 19,7% i remarca que es tracta "d'una de les millors ràtios de solvència de la banca espanyola" i se situa molt per sobre del mínim regulador. Andbank España ha multiplicat la inversió creditícia per 2,5 en els últims tres anys i supera els 1.191 milions d'euros, el que representa un 35% més que el 2021, segons detalla en un comunicat.

El grup bancari ressalta que Andbank España va obrir dos nous centres de banca privada l'any passat, a Lleida i a Girona, i va contractar 11 banquers privats. L'entitat va tancar una dotzena d'acords amb agents financers i nou amb ESIs. Aquestes incorporacions situen la xarxa al país veí en 24 centres, amb 144 banquers, 127 agents financers i 67 contractes amb ESIs, segons indica.

Andbank España recalca que va tancar l'any passat amb més de 1.400 milions de clients invertits en productes d'economia real "que permeten diversificar les carteres i obtenir rendibilitats de manera descorrelacionada amb els mercats". Inversions que s'han fet en fons de negocis patrimonialistes d'infraestructures, sector immobiliari o energies renovables.

tracking