Lingüística

La primera lliga del Paraulògic tindrà semifinal a Andorra

La prova serà el 20 de maig a La Trenca i hi podran jugar aquells jugadors que s'hagin classificat en les fases anteriors

La lliga comença el 17 d'abril amb dues fases en format en línia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera lliga del Paraulògic, el famós joc lingüístic en línia, començarà el 17 d'abril i es desenvoluparà durant dos mesos fins arribar a la final del 17 de juny. Els jugadors que hi vulguin participar hauran d'estar registrats al joc i presentar-se a les eliminatòries de la competició, que tindran lloc en format en línia el 17, 18 i 19 d'abril. Els classificats passaran a una segona fase, que es disputarà el 21 d'abril i valorarà fer el màxim de paraules en un temps limitat de 15 minuts.

Els que aconsegueixin una puntuació més alta passaran a les semifinals, que tindran lloc a Andorra la Vella, Barcelona, Palma, Perpinyà i València. La semifinal andorrana serà el 20 de maig en format presencial a la llibreria La Trenca. Els finalistes seran convidats a participar a la final del 17 de juny a Barcelona, amb la previsió que una setantena de jugadors competeixin per proclamar-se guanyadors de la lliga del Paraulògic. L'objectiu de la competició és proposar una nova manera de jugar al joc, així com "desvirtualitzar el joc i dinamitzar la comunitat del Paraulògic, molt activa a les xarxes socials", segons l'organització del concurs.

tracking