Meteo

Nevades intermitents demà a partir de 1.000 metres

Un front fred portarà un marcat descens de la temperatura

Previsió meteorològica per avuiMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrada d'un front fred portarà demà un marcat descens de la temperatura que podria deixar nevades intermitents durant tot el dia a partir dels 1.000 metres, segons el servei de Meteorologia. El pronòstic indica que avui a la tarda, després d'un matí assolellat icalorós-amb màximes de fins a 20 graus a la capital-, començaran a augmentar els núvols i a caure precipitacions minses, que seran més abundants al nord. La cota de neu baixarà dels 2.100 metres a la tarda als 1.500 al vespre. Es preveuen gruixos de neu nova de 7 centímetres a 2.500 metres i de 3 a 2.000 metres.

Per demà s'espera que les temperatures màximes caiguin fins als 11 graus a Andorra la Vella, amb mínimes de 2 graus. La cota de neu podria baixar fins als 1.000 metres i afectar intermitentment a tot el país.Meteopreveu gruixos de neu nova de 15 centímetres a 2.500 metres, 5 centímetres a 2.000 metres i 1 a 1.500 metres. Protecció Civil recorda que l'obligatorietat de circular amb equipaments quan hi ha neu a la calçada és vigent fins al 15 de maig.

La previsió indica que divendres es mantindrà la nuvolositat durant el matí, sobretot al nord del país on podria caure algun ruixat puntual. Les temperatures remuntaran lleugerament.El cap de setmana es preveuassolellati amb temperatures màximes de 17 graus a Andorra la Vella, i d'1 grau al Pas de la Casa. La falca anticiclònica continuarà aportant estabilitat i domini del sol fins a principis de setmana, quan podrien arribar noves precipitacions.

tracking