cultura

El Cineclub programa set projeccions

Avui a les 21 hores al Teatre Comunal de la capital es podrà veure ‘Decision to Leave’

Projeccions al CineClub.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cineclub de les Valls va presentar ahir la programació per als mesos d’abril, maig i juny d’enguany, trimestre durant el qual es duran a terme fins a set projeccions.

La primera serà aquest mateix vespre amb la reproducció del film sud-coreà Decision to Leave. Una pel·lícula dirigida per Park Chan-Wook i que narra la història de Hae-joon, un detectiu eficaç i meticulós que investiga un possible assassinat en una allunyada localitat enmig de les muntanyes. Durant el mes d’abril encara hi haurà una projecció més. Serà The Quiet Girl, de Colm Bairéad, que explica la història d’una jove de la Irlanda rural de 1981 que ha de marxar durant l’estiu amb una família d’acollida on descobreix un secret.

El mes de maig comptarà amb quatre projeccions, sent la primera Holly Spiders. Una pel·lícula de Dinamarca de l’any passat, dirigida per Ali Abbasi, que serà la prèvia del film que es projectarà dins del festival Ull Nu. Justament, per aquest motiu la projecció es durà a terme al Centre de Congressos de la capital, l’única que no es realitzarà al Teatre Comunal.

Dimecres 17 de maig, i amb motiu de la Setmana de la diversitat cultural, es durà a terme la projecció de Riceboy Sleeps, una pel·lícula que narra la història d’una mare coreana soltera que cria el seu fill petit als suburbis del Canadà. La darrera jornada del mes de maig serà el torn per a Los reyes del mundo, de Laura Mora, mentre que al juny –en què només hi haurà una sessió– es projectarà Living, d’Oliver Hermanus.

Les entrades per al Cineclub de les Valls tenen un cost de cinc euros per al públic general i de tres euros per als socis (que han de pagar una quota anual de 35 euros). El descompte també s’aplica a les persones amb Carnet Jove o majors de 65 anys.

Projeccions al CineClub.

tracking