Esport

Classes de ioga per la diada esportiva de la gent gran

La Seu d'Urgell i Andorra celebren una jornada conjunta el poper dilluns 8 de maig

Cartell jornada esportiva de la gent granGovern Andorra/Ajuntament de La Seu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d'Urgell i Andorra 2023secelebrael pròxim dilluns8 de maig al Palau d'Esports de la capitalalturgellenca.

La diada s'iniciarà a dos quarts d'onze del matí amb un acte de benvinguda per part d'alumnes de l'Escola Pau Claris. Tot seguit a tres quarts d'onze del matí es realitzarà una coreografia grupal per part de membres de L'Esplai de la Gent Gran, seguit d'una altra coreografia per part del grupLaSeu i tancarà aquest primer bloc d'activitats esportives amb unaclasse magistralde gimnàstica per a tots els participants.

El segon bloc s'iniciarà a les 11 hores i constarà d'un taller de moviments de gimnàstica, una sessió de ioga i una sortida de marxa nòrdica. A tres quarts de dotze del migdia tindrà lloc el tercer i darrer bloc de la diada amb les mateixes activitats esportives que el segon bloc.

D'altra banda, se celebrarà un dinar de germanor ala unadel migdia que tindrà lloc a la pista polivalent de la zona esportiva municipal de la Seu d'Urgell. Les persones que hi vulguin assistir caldrà que facin la seva inscripció i pagament de 18 euros en el moment de formalitzar la seva inscripció a la diada.Les inscripcions es podran realitzar del 24 al 28 d'abril, al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, situat a la 1a planta de l'edifici del centre cívic el Passeig.

tracking