Accident de trànsit lleu a Santa Coloma

Traslladat a Barcelona un dels ferits al xoc de l’avinguda Salou la setmana passada

L'accident a l'avinguda Salou de la setmana passada.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 46 anys va resultar ferida lleument ahir al matí en patir un accident de trànsit quan circulava per Santa Coloma, concretament a l’avinguda d’Enclar, a l’altura del camp on s’efectuen els exàmens de conduir. La policia va informar que el succés va tenir lloc a les 11.38 hores, quan la conductora d’un Volkswagen Golf es va accidentar amb un Mitsubishi Pajero, ambdós turismes amb matrícula andorrana.

D’altra banda, un dels ferits que restava ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell després d’haver patit un accident frontal a l’avinguda Salou va ser traslladat la setmana passada a l’hospital de Sant Pau, segons van informar ahir des del centre sanitari. Pel que fa a la resta d’implicats en l’accident de la setmana passada, un continua a la unitat de cures intensives estable, un és a planta i el darrer va ser donat d’alta.

Els implicats en l’accident van ser dos residents de 52 i 29 anys, que circulaven amb un Audi TTS amb placa andorrana, i dos no residents de 24 anys, conductor i passatger d’un altre Audi amb matrícula espanyola. Un dels vehicles es va incendiar a causa de l’impacte.

Per últim, un ciclista resident va ser atropellat diumenge pels volts de les onze del matí a la carretera N-260, a l’altura de Pont de Bar. L’home circulava per aquesta via quan un vehicle va saltar-se la distància de seguretat i el va envestir, segons van informar els mossos d’esquadra de la Seu d’Urgell. El resident va ser traslladat a l’hospital de la capital de l’Alt Urgell per ser tractat de les ferides que va patir.

tracking