Esquí

Les pistes de Soldeu, el Tarter, Canillo i Encamp tanquen dilluns

Grandvalira mantindrà oberts els sectors d'Arcalís, Pas de la Casa i Grau Roig

Pistes de GrandvaliraGV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira avança el tancament de pistes a Soldeu, el Tarter, Canillo i Encamp per la falta de neu per les elevades temperatures. Els quatre sectors acabaran la temporada dilluns 10 d'abril i es mantindran obertes les estacions d'Ordino Arcalís, Pas de la Casa i Grau Roig fins al 16 d'abril, segons ha anunciat aquest matí.

El domini esquiable ha informat que la finalització avançada s'ha decidit perquè aquests sectors no poden "oferir les condicions desitjades als clients" per la falta de neu. Grandvalira destaca que per atendre les reserves que tenen per a la setmana vinent s'han destinat tots els esforços i equips de terreny als sectors del Pas de la Casa i de Grau Roig, on les nevades del cap de setmana i un petit descens de les temperatures "permetran conservar la neu amb bones condicions fins al 16 d'abril". Per això, hi haurà un servei d'autobusos gratuït per a clients amb forfet de Grandvalira Resorts per desplaçar-se entre els diferents sectors, des del Funicamp fins a l'aparcament de Grau Roig amb les parades habituals, segons detalla el domini.

Les pistes d'Ordino Arcalís restaran obertes fins a la data prevista de finalització de la temporada del 16 d'abril al 70%, amb gruixos de fins a 80 centímetres. L'estació ordinenca ofereix bones condicions "per les nevades del cap de setmana i la petita baixada de temperatures".

tracking