DA farà pisos per a joves als terrenys de Casa Rossell

Espot aposta per desplegar una xarxa de parcs naturals per protegir el 30% del territori

Les candidates de Demòcrates + ACODA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura parroquial per Ordino de Demòcrates ha avançat avui que, si surten reelegits, tiraran endavant un projecte d'habitatge a preu assequible per a joves als terrenys de Casa Rossell. La número 2 de la llista, Sandra Codina, ha afirmat que volen que els joves "puguin engegar el seu projecte de vida a la parròquia".

El cap de llista de la candidatura nacional, Xavier Espot, ha informat avui la seva aposta per desplegar una xarxa de parcs naturals amb l'objectiu de "protegir el 30% del territori del creixement urbanístic". Tanmateix, proposen un nou marc legislatiu de l'aigua per assegurar-ne una gestió "integrada i sostenible". Espot ha exposat l'establiment "d'una proporció màxima, per parròquies i zones, d'habitatges d'ús turístic i de segones residències, per garantir zones lliures d'especulació i destinades a gent que viu permanentment al nostre país".

D'altra banda, Demòcrates + UP asseguren que promouran l'aprenentatge del català a les persones nouvingudes a Andorra. Finalment, el candidat lauredià proposa desplegar una xarxa de calor per aprofitar la biomassa dels boscos. Joan León, suplent de la llista de DA+Liberals, ha explicat que en una primera fase "connectarà amb els edificis administratius", però sense descartar que pugui donar servei a altres instal·lacions o a la població laurediana "en una segona fase".A Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Canillo, els respectius caps de llista han dedicat el darrer per fer un balanç de la campanya.

tracking