Proposta per crear un concurs escolar de reducció de CO₂

Professionals de diferents àmbits han participat al hackató de AR+I

Participants de la hackató avuiAR+I

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera jornada centrada en la reducció i compensació d'emissionsCO₂s'ha celebrat avui a l'espaiHiveFivede cotreball d'Andorra la Vella. S'ha completat l'aforament amb cinquanta persones i ha servit per alimentar projectes i idees innovadores el mercat nacional de compensació d'emissions de gasos d'efecte hivernacle per promoure la conversió de la petjada de CO₂ al Principat.

La jornada s'ha iniciat amb una sèrie de xerrades tècniques i de reflexió per poder analitzar quins són els reptes actuals. La segona part de la jornada ha consistit en una hackató per generar idees i solucions que puguin formar part del mercat nacional de compensació d'emissions de gasos d'efecte hivernacle. El guanyador de la hackató ha proposat donar forma al primer concurs nacional escolar de reducció de CO₂.

Lajornadaha estat impulsada perBOMOSAFundació, l'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic (OECC) i Andorra Recerca i Innovació (AR+I), amb la col·laboració del Departament de Participació Ciutadana, FEDA iHiveFive.

tracking