Trobades de l'EFA amb els candidats a cap de Govern

Durant els esmorzars s'han tractat aspectes com l'habitatge, l'acord d'associació amb la Unió Europea o l'avortament

Trobada del cap de llista de Demòcrates, Xavier Espot, amb l'EFAEFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) s'ha reunit durant aquesta setmana amb els candidats a cap de Govern organitzant un esmorzar amb cada un d'ells. L'objectiu de les trobades, que fa més de20anys que es duen a terme, és conèixer els candidats i la seva posició respecte als punts principals destacats per l'EFA com aprioritatspel futur del país, segons indiquen en nota de premsa.

CarineMontaner, número 1 d'Andorra Endavant, va ser laprimeracandidata a passar per les dependències de l'EFA.Montanerva ser preguntada per les propostes a millorar sobre mobilitat, relacions amb Europa i l'habitatge. El candidat a cap de Govern per Concòrdia, CerniEscalé, va exposar la seva posiciórespecte al'acord d'associació amb la UE, l'endeutament de l'Estat o la "desandorranització" de l'economia. A l'esmorzar amb Josep Maria Cabanes, candidat per Liberals d'Andorra, es va tractar lapreservacióde la identitat andorrana, l'arribada de la inversió estrangera o l'aposta per potenciar l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell, segons informa l'EFA.

Acció, PSSDP+ i Demòcrates van ser els últims a trobar-se amb l'EFA. JudithPallarés, candidata per Acció, va explicar la seva posició amb punts com la despenalització de l'avortament i l'afectació que podria tenir aquest al model institucional. El líder de la coalició PSSDP+, Pere López, va repassar amb la directiva de l'EFA aspectes com les negociacions de l'acord amb la UE i el pes de l'Estat en el PIB del país.Per últim, Xavier Espot, el candidat a ser reelegit com a cap de Govern per Demòcrates+CC+ACO+UP+Independentsvatractar l'educació, l'acord d'associació o el model fiscal.

tracking