Myandbank permet fer inversions des de 150 euros

L’objectiu és “fomentar i democratitzar la inversió”

Presentació del nou producte de MyandbankL. Q.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Myandbank, el banc 100% digital d’Andbank, ha presentat aquest matí un nou producte. Es tracta de carteres de gestió passiva des de 150 euros, les quals es poden adquirir a partir d’avui a través de l’aplicació. Carlos Aso, CEO del Grup Andbank, ha explicat que la raó de posar un mínim tan baix, comparat amb el que tenen la resta de països, és perquè el que volen és “fomentar i democratitzar la inversió al Principat”.

Hi ha quatre tipus de carteres, que s’han ideat en honor a les pistes d’esquí. La cartera amb menys renda variable, més renda física i, per tant, amb menys risc, seria la cartera pista verda. Després hi ha la pista blava, la pista vermella i la pista negra, que és la que més risc presenta de totes. L’objectiu de rendiment a llarg termini per a la pista verda és del 3%-4%, per a la blava del 5%-6%, per a la vermella del 7%-8% i per a la negra del 8-9%, segons ha confirmat Marta Bravo, directora general adjunta d’Andbank.

Durant la presentació també s’ha presentat el rendiment de Myandbank durant els primers mesos de vida. Des del novembre, el primer banc digital amb transferències gratuïtes ha acumulat 7.000 clients, té un saldo de 12 milions d’euros en comptes remunerats a l’1%, i s’han realitzat 18.000 bizums gratuïts per un valor d’un milió i mig d'euros i 4.000 transferències internacionals gratuïtes per un valor de sis milions d'euros.

tracking