Concòrdia farà una aplicació per centralitzar l'oferta turística

La formació proposa dissenyar i implementar un pla nacional de treball per planificar els pressupostos públics de tots els ministeris

Nuri Segués, número 2 a la candidatura nacional de ConcòrdiaConcòrdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Concòrdia desenvoluparà una aplicació mòbil que centralitzarà tota l'oferta turística del país, segons ha explicat la número dos de la candidatura nacional,NuriSegués. La formació proposa que el disseny de l'aplicació es puguifinançara través dels ingressos de la taxa turística. L'aplicació inclouria els mapes rurals, les rutes de muntanya i culturals, la xarxa de museus i monuments, així com l'accés a la xarxa wifi pública.

La candidatura per Andorra la Vella ha anunciat que dissenyarà i implementarà un pla nacional de treball a 10 i 20 anys visita per millorar la planificació dels programes i pressupostos públics. El número 2, Miquel Clua, ha indicat que el plaredefiniraels processos i llocs de treball de l'administració i dotarà els ministeris d'eines per "aprofundir amb la transformació digital". D'altra banda, el cap de llista de la candidatura escaldenca, Ramon Tena, ha afirmat que impulsaran un Pla Hidrològic per conèixer els recursos disponibles del país i "planificar el creixement", mentre que la candidatura per Sant Julià ha exposat avui la seva aposta per un model de política al Consell General "basat en el debat i el diàleg constructiu entre majoria i oposició".

tracking