POLiTICOTeRÀPIA, josep maria cabanes

Enèrgic i directe

Josep Maria Cabanes es defineix com una persona sincera, ràpida i eficaç. Està molt orientat a resultats i no li agrada perdre el temps amb detalls que considera que no són rellevants.

Josep Maria Cabanes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El somni que té pendent és el de resoldre al cent per cent les problemàtiques de la gent d’aquest país. No sé si és un somni gaire realista, però de fet així són els somnis, il·lusions que ens empenten a donar el millor de nosaltres mateixos.

La cara d’en Josep Maria s’il·lumina quan recorda la mare, la persona que en pensar en ella li dibuixa un somriure a la cara. I tot parlant d’emocions hem passat d’un extrem a l’altre, i és que el nostre candidat es posa molt trist quan veu la gent del país que tant s’estima trista i amargada. Creu que Andorra ha perdut l’alegria i li fa por el camí que està entomant.

Es mostra molt orgullós de la seva família i de poder donar-los un habitatge digne i segur. Sovint ha d’arreplegar paciència, ja que no tolera de cap manera la mentida i la traïció de les persones a les quals ha ajudat. Però, qui ens ha de trair? La caixera del súper? Doncs no, sempre ens traeixen les persones més properes.

En Josep Maria ha viscut amb molta angoixa aquella pandèmia que va paralitzar el món. Recordeu que fort que va ser. Es va aturar el món! El nostre candidat va patir molt per la salut, la situació i la mort de persones properes, de veïns, d’amics i familiars. Realment va ser una temporada molt dura. Molt.

Quan gira la mirada enrere, en Josep Maria no canviaria res del seu passat, se sent orgullós de tot el que ha fet i de les decisions que ha pres.

El nostre candidat és humà, tot i que no ho sembla en veure l’energia que desplega, i no pot viure sense la família. A en Josep Maria li agrada tirar del carro, marcar una direcció, caminar a pas ferm, però necessita tenir el suport de la família ben proper.

La mateixa exigència que té amb ell mateix la té amb els seus fills, i possiblement aquí resideixi el motiu d’algun dels seus empipaments. Accepta que els fills el fan enfadar a vegades. Com som els pares. De vegades tenim massa expectatives amb els fills, de vegades massa poques, com costa trobar-hi el punt correcte de sal, oi?

En Josep Maria diu que no menteix mai i que odia la mentida, i ens diu que té dues manies que el fan humà. La primera és que ha de ser puntual i la segona és que té una debilitat especial pels números sis i vint-i-sis. Si mai li voleu regalar una samarreta del MoraBanc, que sigui del jugador número sis.

ACTITUD

Enèrgica En Josep Maria és una persona enèrgica i vital. Les seves respostes han estat ràpides, focalitzades, curtes però plenes de significat. Tot just finalitzava la meva pregunta que ja l’estava responent. Ha estat l’entrevista més dinàmica de totes les que he fet.

DADA CURIOSA

En Josep Maria s’ha mostrat preocupat per no fer-me esperar. Per ell la puntualitat i la gestió del temps és molt important. Ni li agrada esperar, ni li agrada fer esperar. Inevitablement, amb una agenda tan ajustada, és molt complicat encaixar tantes entrevistes, i com que la que anava davant meu havia durat més del previst el candidat s’ha mostrat visiblement contrariat per fer-me perdre el temps esperant a la seva seu.

tracking