Liberals destaca la importància de la iniciativa privada

La reunió de poble ha tingut lloc aquesta nit al Palau de Gel de Canillo

Cabanes a la reunió de poble a Canillo aquesta nitLiberals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Liberals aquest vespre ha fet la reunió del pobleal Palau de Gel de Canillo.Enla reunió, candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes, haremarcat que Canillo és una parròquia especialment liberal perquè "la

iniciativa privada ha donat la volta a la parròquia"

Cabanes haremarcat que la iniciativa privada ha de passar per davant de la pública. "Avuien dia la parròquia canillenca és un referent mundial amb la transformacióque han fet de les pistes d'esquí i de tot el que ho envolta", ha declarat.

Un dels altres canillencs de la candidatura nacional, Jaume Bonell, ha exposat que Liberals "som una aposta del seny i del sentit comú, així com tampoc estem a favor de l'intervencionisme". Bonell també ha parlat de les mancances en infraestructures que consideren, com la variant de la Solana del Pas de la Casa. A més, també ha refermat el posicionament positiu de Liberals sobre l'heliport a la Caubella.

Finalment, en la reunió de poble ha intervingut el tercer candidat canillenc de Liberals, Ramon Rich queharemarcat la importància de garantir el relleu generacional. En aquest sentit, també ha destacat que perquè el sector pugui sobreviure, hi ha d'haverajudes i subvencions al sector.

tracking