Cinema

L'Ull Nu torna del 9 a l'11 de maig amb més participació que mai

El festival audiovisual ja ha rebut unes 300 propostes

Signatura del conveni de subvenció al festival Ull NuSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival audiovisual d'Andorra, l'Ull Nu, torna els propers 9, 10 i 11 de maig amb més participació que mai. El director del certamen, Hèctor Mas, ha apuntat aquesta tarda en roda de premsa que el festival ha rebut unes 500 propostes audiovisuals, entre curtmetratges, migmetratges i llargmetratges, que aspiren a obtenir alguns dels premis del concurs. D'aquestes, unes 300 compleixen les bases. "En els últims anys hem rebut una mitjana de 400 propostes de mitjana. Segur que n'hi haurà més perquè a última hora sempre augmenta la participació", ha assenyalat Mas.

L'organització del festival, el comú d'Andorra la Vella i el ministeri de Cultura i Esports han signat avui un conveni de col·laboració per als propers quatre anys. La corporació de la capital es compromet a fer una aportació econòmica de 40.000 euros anuals en aquest període i, el Govern, una altra de 44.500. Totes dues administracions han incrementat l'import de la subvenció.

Com a novetat, l'edició d'aquest any de l'Ull Nu acollirà un territori convidat, el Quebec, amb una instal·lació al Bici Lab a càrrec d'un artista d'aquesta regió francòfona del Canadà. La peça es podrà veure fins al final del mes. La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha puntualitzat que es vol donar continuïtat a aquest vessant del festival, ja que s'emmarca en l'estratègia de diplomàcia cultural de l'executiu.

tracking