Afers Exteriors

Ubach encapçalarà la delegació en la Cimera de Santo Domingo

El cap de Govern en funcions, Xavier Espot, no es desplaçarà a la República Dominicana a causa de les eleccions generals

Cimera Iberoamericana de caps d'Estat i de Govern, l'abril del 2021 a AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach, es desplaça demà a Santo Domingo, la capital de la República Dominicana, per assistir a la Cimera Iberoamericana de caps d'Estat i de Govern. Ubach assistirà en la 28a edició de l'esdeveniment com a cap de la delegació andorrana ensubstituciódel cap de Govern en funcions, Xavier Espot, a causa de lesproperes eleccionsgenerals, segons s'ha informat en la roda de premsa posterior alconsell de ministres.

La titular en funcions participarà en la reunió de ministres d'afers exteriors iberoamericans, així com a la reunió plenària de caps d'Estat i de Govern. Tanmateix, Ubach farà reunions bilaterals amb alts mandataris per reforçar la cooperació amb Andorra.

L'edició d'enguany de la Cimera Iberoamericanas'esténsota el lema 'Junts cap a una Iberoamèrica justa i sostenible' i donacontinuïtata la darrera organitzada l'abril del 2021 a Andorra.

tracking