Col·lectius

Diana Figueras, nova presidenta de la FAAD

L'agrupació d'associacions de persones amb discapacitat revifa després de la crisi viscuda

Façana del local de la FAAD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DianaFigueras, representant de l'Associació de discapacitats Visuals i Auditius d'Andorra (ADVAA), ha estat escollida nova presidenta de la Federació Andorrana d'Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD). Les associacions que constitueixen la federació, revifada després de la crisi que va patir entre el 2020 i el 2021, van decidir la nova junta en una assemblea general celebrada a la capital el passat 2 de febrer.

Segons informen avui en nota de premsa, elsrepresentantsvan elegir per unanimitat que fosFiguerasqui liderés el nou futur de laFAAD, juntament amb Mireia Muñoz, de l'AssociacióSíndromede Down Andorra (ASDA), com a vicepresidenta. La nova junta es completa amb AgustinaGrandvallet, de l'Associació de Persones amb Diversitat Funcional d'Andorra (Amida), amb el càrrec de secretària; Manuel Fernández, de l'Associació de Malalts Reumàtics, Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica (Amare), com a tresorer, i Maria ÀngelsColleliJessicaGonzález, de l'Associació d'Usuaris Familiars i Representants legals de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (Aufare) i de Tractament i Rehabilitació de les AfeccionsNeuromotriusa Andorra Esclerosis Múltiple (TRANA), respectivament, com a vocals.

D'aquesta manera, laFAADdeixa endarrere el degoteig constant d'associacions que van abandonar la federació per "discrepàncies", i reneix amb el retorn d'Amida, l'entitat de discapacitats visuals i auditius, l'associació per la síndrome de Down i l'Aufare.

tracking