MOBILITAT

Cicland incorpora noves bicicletes i parades virtuals

N'hi haurà una cinquantena i abans del 10 abril estaran totes incorporades

Durant la presentació s'han provat les noves bicicletes.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cicland, el servei públic de bicicletes elèctriques compartides, ha presentat aquest matí la nova generació de bicicletes que substituirà les antigues. En total n'hi haurà una cinquantena, queseran més lleugeres i amb una bateria extraible més potent que, gràcies a l’autonomia extra que suposa, els ha permés incorporar un sistema de parades virtuals.

Les parades virtuals s’afegeixen a les parades fixes que ja n'hi ha i, per tant, s’incrementen els punts on els ciutadans poden deixar les bicicletes.

“Amb aquest sistema de parades virtuals s’afegeixen més parades, pel queentenc que el servei tindrà més volada de la que ha tingut fins ara”, ha afirmat Cèlia Vendrell, consellera de Medi Ambient, Mobilitat i Urbanisme del comú Escaldes-Engordany. Les noves bicicletes conviuran de moment amb les antigues, però es preveu que abans del 10 d’abril ja estiguin totes incorporades.

Durant la presentació, Josep Majoral, cònsol major de Sant Julià de Lòria, també ha anunciat que la setmana vinent signaran un conveni amb Govern per fer un carril bici des de la parroquia fins a la capital.

tracking