DA celebra els resultats de l'enquesta però demana prudència

Jaume Serra recorda que encara no ha començat la campanya però reconeix que hi ha satisfacció amb les dades que ha deixat l’enquesta de l’ARI

Jaume Serra ha comparegut aquesta tarda per valorar el resultat de l'enquesta políticaDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates surt amb avantatge. El secretari general de DA, Jaume Serra, ha celebrat aquesta tarda els resultats que ha deixat l’enquesta d’Andorra Recerca i Inovació que dona la victòria a la formació taronja. Tanmateix, Serra ha demanat “prudència” perquè encara no ha començat la campanya si bé ha reconegut “una certa satisfacció”.

“L’enquesta definitiva és la del 2 d’abril; cal una certa prudència perquè la campanya electoral no ha començat” ha defensat Serra que també ha reconegut que les dades “mostren que hi ha un desgast però també perquè venim d’unes notes de valoració no vistes”.

D’altra banda, el secretari general ha recordat també que el sistema electoral demana “guanyar moltes parròquies per fer majoria absoluta”, si bé ha apuntat que encara que hi hagi una desviació de 3 punts entre l’enquesta i el resultat final” els resultats per als taronges serien molt positius.“No és la nit electoral; si em pregunta si ens agradaria guanyar 6 a 4 o sis a 3 doncs clar” ha sentencia Serra.

tracking