Cultura

13.500 euros per promocionar les edicions nacionals

El Govern i l'Associació d’Editors d’Andorra signen un conveni per reforçar la divulgació dels llibres publicats al Principat

Sinatura conveni de col.laboració entre el ministeri de Cultura i Esports i l'Associació d'Editors d'Andorra.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports en funcions, Sílvia Riva, ha signat avui a la tarda un conveni de col·laboració amb l'Associació d'Editors d'Andorra amb l'objectiu d'impulsar les activitats de l'associació i formalitzar així la bona entesa entre ambdues parts que ja s'està desenvolupant actualment. L'acord regula el suport a les activitats de l'associació per tal que les puguin portar a terme de lamanera més eficaç i eficient.

D’aquesta manera, l’entesa entre ambdues parts es formalitza amb l’aportacióeconòmica, per part del Ministeri, de 13.500 euros per portar la participació del’associació, a més de la Fira de Madrid, a la Fira del llibre del Pirineu a Organyà i a la Setmana del llibre en català de Barcelona.

La ministra ha manifestat que el conveni permet complir els objectius del ministeriper “fomentar la lectura, la promoció de la literatura andorrana i el suport al sector editorial nacional".

tracking