Igualtat

Govern destaca la necessitat d'incloure dones i nenes als canvis tecnològics

Andorra participa a la 67a edició de la comissió de les Nacions Unides sobre la condició jurídica i social de la dona a Nova York

La cap de Polítiques d'Igualtat del ministeri d'Igualtat, Mònica Álvarez, a la seu de l'ONUGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra ha pres part avui de la 67a sessió de la comissió de les Nacions Unides sobre la condició jurídica i social de la dona, celebrada a la seu de l'ONU a Nova York entre el 6 i el 17 de març. La delegació del país ha estat encapçalada per la cap de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Mònica Álvarez. La sessió d'enguany tracta la innovació, els canvis tecnològics i l'educació en l'era digital per assolir la igualtat de gènere i l'empoderament de les dones i les nenes.

Així, l'executiu indica que Álvarez ha destacat en la seva intervenció la necessitat d'incloure dones i nenes en els canvis tecnològics actuals per "assolir una transformació digital efectivament igualitària i que redueixi la bretxa de gènere digital existent". A més, la cap ha posat en relleu l'aprovació a Andorra de la Llei 6/2022 per a l'aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d'oportunitats i a la no-discriminació entre dones i homes, incidint en els programes i accions que s'hi contemplen.

tracking