Albert Gomà, fundador de Concòrdia, deixa el partit

Cerni Cairat agraeix les aportacions de Gomà i destaca que "ja fa temps" que va plantejar la sortida

Albert Gomà durant la seva intervenció en la presentació de Concòrdia de la setmana passada.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels fundadors de Concòrdia, AlbertGomà, ha deixat la formació política.Gomàha manifestat al Diari que "simplement soc empresari i no tinc temps per dedicar-me a la política. He treballat moltdurperengegarel partit i deixar unesideesi ara vull portar els meusprojectesa un altre nivell". A més,Gomàha descartat que el motiu sigui unadesavinençaamb la formació. La seva marxa ha estat confirmada per fonts del partit, després que ell mateix hagi fet una piulada aquest matí demanant "humilitat i respecte per a les persones que han fet política abans que tu".

A més,Gomàharemarcat que "cal realismesobre quèes pot fer i sobretot coherència entre paraules i fets".Per últim, demana "gestionar bé les expectatives; si en privat no fas el que dius en públic, millor no facis política". Tot i això, l'ex de Concòrdia ha afirmat més tard que aquests missatges eren "globals" i "no anaven dirigits a ningú. Parlo de la política en global, aquí i al món".

El copresident de Concòrdia, Cerni Cairat, ha asseverat en declaracions al Diari que des del partit s'agraeix la tasca i les aportacions de Gomà durant tota la seva trajectòria tant a Concòrdia com al projecte de Desperta Laurèdia. A més, Cairat ha afirmat que la decisió de Gomà es va produir "ja fa temps" i també "molt abans que es comencessin a configurar les llistes electorals". "Ell ens va comentar que prenia distància entre altres qüestions per dedicar-se a la seva empresa; respecte absolut a la seva decisió i ara nosaltres ens centrem en la campanya electoral", ha declarat el copresident.

Cal destacar, que Albert Gomà ocupava una vocalia del partit, un càrrec que segons ha explicat Cairat quedarà vacant fins a la propera assemblea on es decidirà que fer amb aquest buit, si bé ha reiterat que la prioritat del partit ara és centrar-se en les eleccions del proper 2 d'abril.

tracking