Govern

Visita oficial del ministre d'Estat de Mònaco, Pierre Dartout

La finalitat de la trobada és tractar les negociacions sobre l'acord d'associació amb la UE

Espot rep al ministre d'Estat de Mònaco, Pierre Dartout, a l'edifici administratiu de GovernFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern en funcions, Xavier Espot, ha rebut avui a l'edifici administratiu de Govern a Pierre Dartout, ministre d'Estat de Mònaco. Dartout s'ha desplaçat al Principat acompanyat de la ministra de Relacions Exteriors i Cooperació, Isabelle Berro-Amadei, l'alta comissària pels Afers Europeus, Isabelle Costa, i la consellera tècnica encarregada de la coordinació de la Cèl·lula Europa, Véronique Campana. La finalitat de la visita és tractar les negociacions sobre l'acord d'associació amb la UE, així com el desenvolupament digital i la promoció turística, segons informa Govern.

L'agenda de treball comença avui amb la reunió entre Espot iDartout, juntament amb la ministra en funcions d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i l'ambaixadora d'Andorra a França i Mònaco, Eva Descarrega. Al llarg de la tarda el ministre d'Estat de Mònaco també s'han reunit amb la síndica general, RoserSuñé, alConsell General i a la Casa de la Vall. Posteriorment, ambdues delegacions han visitat l'església de Santa Coloma i l'Espai Columba.

D'altra banda, demà es preveuen dues reunions bilaterals temàtiques centrades en finances i promoció turística amb el ministre de Finances en funcions,CesarMarquina, i el titular en funcions de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres.

tracking