Serra recorda que abans de parlar de noms per a càrrecs s'han de guanyar les eleccions

El secretari general de Demòcrates afirma que el partit està centrat en el programa

Jaume Serra secretari general de DemòcratesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Aquestes eleccions encara no s'han guanyat". Així ho ha manifestat avui el secretari general de Demòcrates, Jaume Serra, que ha volgut transmetre aquest missatge als militants demòcrates i a la ciutadania en general. "S'estan fent una sèrie de manifestacions com si ja estiguéssim al dia de les eleccions quan estem tot just a l'inici de la campanya", ha afirmat Serra.

En aquest sentit, ha indicat que s'estan fent manifestacions al voltant de "noms de ministres i d'ambaixadors i de com es compondrà això", deixant clar que "si no s'han guanyat les eleccions tot allò que ve aldarrereno serveix de res". I és que segons el dirigent demòcrata, "les eleccions no es guanyen mai sense baixar de l'autobús, són una cosa competitiva en la qual mai se surt de guanyador. És important recordar-ho als nostres militants i a la resta de la ciutadania".A més, Serra ha indicat, sobre si està parlant de possibles càrrecs per a membres d'altres partits en un futur Govern de coalició, que aquests tipus de govern tiren endavant els programes “coaligadament”, “cosa que no ha de sorprendre a ningú i és el que passa aquí i a tot arreu”.

De fet, segons Serra, l'important ara és l'elaboració d'un programa, per a la confecció del qual els candidats van mantenir ahir una reunió, i es va parlar de quina és la millor manera de comunicar-lo als electors. "Pertant,és absolutament inoportú fer qualsevol altra cosa que no sigui aquesta", ha afegit Serra.

“Com a partit el que ens fa por és que es creï la sensació que les eleccions, quan ni tan sols han començat, ja estan guanyades i el que volem és manifestar que estem treballant en un programa, que intentem que sigui el millor possible i estem convençuts que serà el millor possible que es presentarà”, ha manifestat Serra.Tot i això, dirigent demòcrata ha afegit que “jo ja reconec que és molt més sexy a vegades parlar de segons quines coses que d'unes altres, és molt més divertit”.

tracking