La duana francesa incauta 600 cartrons de tabac de contraban

El conductor de la furgoneta hauria intentat interceptar tabac d'Andorra

Els cigarrets dins la furgonetaDR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor d'una furgoneta va ser interceptat per la duanade Frouzins i Montauban el dilluns a la nit quan tornava d'Andorra amb el maleter carregat de cartrons de cigarrets, segons publica La Depeche.

Els agents van trobar 600 cartrons de cigarrets al vehicle del conductor en el moment del control. Els policies que ja sabien que l'home introduïa contraban van interceptar-lo a la duana quan tornava d'Andorra. El conductorva intentar fugir abans de ser atrapat pels agents iva ser posat en detenció duanera mentre el seu presumpte còmplice, amb qui havia de trobar-se al sud de Tolosa, va ser també detingut.

L'escorcoll realitzat pels investigadors els va permetre aconseguir 295 cartutxos addicionals i 33.690 euros en metàl·lic. Per ordres de la fiscalia, la duana va lliurar els sospitosos al servei d'investigació judicial financera de Tolosa.

A 10 euros el paquet de cigarrets, la confiscació estava valorada en 90.000 euros de tabac. Avui, les duanes reafirmaven la seva "determinació per combatre el tràfic". L'home interceptat al volant de la furgoneta hauria de ser jutjat aquest avui pel jutjat penal en el marc de les compareixences immediates.

tracking