Servei d'acció voluntària per a persones vulnerables

El projecte donarà suport al SAD amb l'acompanyament dels usuaris en el seu temps lliure

El SAD atén unes 180 persones al mes.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat posa en funcionament el Servei d'Acció Voluntària Social, un projecte que té la finalitat de donar un suport efectiu i real d'acompanyament a les persones i famílies en situació de vulnerabilitat o solitud a Andorra, segons ha explicat elministrePortaveuen funcions,CesarMarquina. L'objectiu és que les persones voluntàries inscrites a la borsa del Govern puguin acompanyar lespersones usuàriesdelSADen el seu temps lliure per fer passejades,gestionso activitats d'oci.Marquinaha recalcat que el servei és un projecte complementari i que no farà les tasques atribuïdes alSADo a la de qualsevol altre professional del sector vinculat a la persona.

Quinze casos actius de covid

Les dades sanitàries referents a la pandèmia coronavirus es mantenen en nombres molt baixos. El ministreMarquinaha informat que actualment hi ha quinze casos actius i cap ingressat per covid. Governprorrogauna setmana més les actuals mesures de prevenció.

Bàtxelor en ciència de dades de la Universitat Carlemany

Elconsell de ministresha aprovat el pla d'estudis debàtxeloren ciència de dades de la Universitat Carlemany. El Govern ja va aprovar la creació d'aquesta titulació i ara, després de l'acreditació de l'AQUA, ha validat el pla d'estudis. La formació s'estructura en 180 crèdits europeus,corresponenta tres cursos acadèmics a temps complet i semestrals. La titulació s'imparteix en modalitat virtual i amb el castellà com a llengua vehicular i algunes unitats d'ensenyament en anglès, segons Govern.

Obert el termini per participar al Mercat de Música Viva de Vic

Govern ha publicat l'avís per a l'obertura del període de presentació de candidatures per a la selecció de músics, espectacles i projectes musicals per actuar en la 35a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que se celebrarà del 13 al 16 de setembre. Les persones interessades poden presentar la seva proposta artísticafins el31 de març.

tracking