Carnestoltes

Les disfresses infantils omplen els carrers

Centenars d'alumnes han participat a les rues de carnaval

Disfresses al carnaval de la MassanaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els infants de tot el país s'han reunit a les diferentsparròquiesper celebrar la rua de carnestoltes. Els escolars de tots els centres de la Massana, els d'Encamp, els del Pas de la Casa, els d'Andorra la Vella i Santa Coloma, els de Sant Julià o els d'Escaldes, que s'han aplegat a la plaça Coprínceps han gaudit de la jornada amb les disfresses que han preparat des de fa dies.

La rua infantil de la Massana, ha estat més animada que mai amb la participació de la batucada de l’escola Àgora Internacional. La desfilada ha aplegat uns 800 alumnes de les tres escoles de la Massana (Àgora, escola andorrana i francesa). Les disfresses han estat elaborades als propis centres. Els professors i alumnes han fet un gran treball creatiu i amb les originals disfresses han animat el centre de la Massana.

Els carrers d'Encamp i el Pas de la Casa han reunit 740 escolars han lluït les disfresses de carnaval acompanyats dels docents i les famílies. La rua ha estat amenitzada amb espectacles itinerants i actuacions infantils.

Rua Infantil de la Massana

tracking