Arrestat per col·lidir contra una façana d'un hotel del Pas de la Casa

Al vehicle accidentat de dos places hi viatjaven quatre persones

Un cotxe de policia davant la seu de la justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor no resident de32anys va ser arrestat després de col·lidir contra una façana d'un hotel del Pas de la Casa amb un vehicle de dues places on viatjaven quatre passatgers. L'home va ser arrestat per la policia la matinada del dimarts i va donar positiu en tòxics i una taxa d'alcoholèmia d'1,82. Els danys van ser solament materials.

La matinada del dimecres es va detenir un resident de29anys amb positiu de 0,83, la matinada del dijous a Soldeu es va arrestar un resident de30anys amb una taxa d'1,51. I aquesta matinada s'ha detingut dos joves residents de 18 i 29 anys per positiu en tòxics el primer i una taxa d'1,55 el segon.

Durant aquesta setmana s'ha arrestat un resident de 23 per conduir amb el permís retirat. Un no resident de28anys va ser detingut per accedit al país amb 0,2 grams de cocaïna, un altre no resident de33anys al Pas de la Casa amb 0,7 grams de cocaïna. Ahir a la nit es va detenir un no resident de27anys amb 0,4 grams deMDMA. Aquesta matinada s'ha detingut al Pas de la Casa 3 homes no residents de 30,38 o41anys en possessió de 3,6 grams de cocaïna, 1,5 grams d'heroïna, 2 pastilles d'heroïna i 2 pastilles d'èxtasi.

tracking