Espot afirma que Andorra s'ha d'"emmirallar" en Liechtenstein en l'acostament a la UE

El cap de Govern reitera que és la via per a la diversificació econòmica

Visita oficial del primer Ministre i ministre d'Afers Generals i Finances del Govern del Principat de Liechtenstein.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

"Liechtenstein es el país en què emmirallar-nos en el proces d'acostament a la Unió Europea". Així ho ha manifestat aquesta tarda el cap de Govern en funcions, Xavier Espot, després de la reunió que ha mantingut amb el primer ministre de Liechtenstein, Daniel Riesch, a l'edifici administratiu.

La visita de Risch, que ha estat acompanyat del secretari general del Ministeri d'Afers Generals del Govern i Finances, Simon Biedermann, donen continuïtat al desplaçament que Espot va fer a l'octubre juntament amb la ministra d'Exteriors, Maria Ubach, al país centreeuropeu.
L'objectiu de la visita és refermar la cooperació entre els dos països en àmbits com la diversificació econòmica, el turisme, la lluita contra el canvi climàtic i l'experiència d'aquest país centreeuropeu en el seu procés d'acostament a la Unió Europea (UE).
Risch mantindrà demà una reunió amb la síndica general, RoserSuñé, a Casa de la Vall. Posteriorment, la delegació de Liechtenstein es desplaçarà a Soldeu per conèixer el model de turisme de neu d'Andorra.
tracking